Järjestimme somessa leikkimielisen kilpailun, jossa teimme voittajalle terassin kooltaan hänen ikänsä verran neliöitä. Voittajaksi selviytyi Noora, jonka mökille saimme toteuttaa terassin!

Viime keväänä osallistuin Talo ABC Oy:n järjestämään fb-kilpailuun ja voitin ikävuosieni verran terassineliöitä. Terassi rakennettiin Kitteen mökille ja nyt se on viimeistelyä vaille valmis.

Ihan parasta 🥰 Kiitos vielä Talo ABC Oy!

Noora

Ullalle pääsimme toteuttamaan hieman suurempaa remonttia mahtavalle hirsitalovahukselle. Projekti sujui todella hyvin ja Ullan kanssa oli mahtava työskennellä!

Päätin toteuttaa kokonaisvaltaisen peruskorjauksen lähes 100-vuotiaassa isovanhempien rakennuttamassa talossa. Kun selvisi, että talo on korjauskelpoinen ryhdyin tuumasta toimeen. Talo on hirsirakenteinen mansardikattoinen 2-asuinkerroksinen talo ja 3.kerros on kylmä vinttitila. Rakennukseni oli päässyt huonoon kuntoon, joten edessä oli mittava remontti.

Veljeni kautta sain yhteistiedot Talo ABC:stä, joka oli ollut pari vuotta sitten rakentamassa uutta kuivuria heille. Talo ABC ja siinä toimistusjohtaja Veiko Ivask valikoitui taloni urakoitsijaksi.

En ole katunut päätöstäni päivääkään! Olen niin tyytyväinen.

Voin lämpimästi suositella Talo ABC:tä ja miestä sen takana Veiko Ivask. Veiko on harkitseva, erittäin taitava rakentaja ja monipuolinen osaaja. Hän suunnittelee, hankkii materiaalit ja toteuttaa kaiken. Hänen kanssaan yhteistyö sujuu mutkitta. ”Kysyjä ei tieltä eksy” kuten sanonta kuuluu. Aina, kun olen jotakin pähkäillyt ja tarvinnut johonkin neuvoa tai mielipidettä, olen sen häneltä saanut. 

Tällä tavalla se vuosi on kulunut ja projekti on viittä vaille valmis. Sitten vaan kätten töistä nauttimaan.

Ulla Pauna


Laaja saaneeraus 70-luvun omakotitaloon Espoossa

Espoossa oli kohteena tasakattoinen L-mallin omakotitalo, johon tehtiin muutos tasakatosta harjakattoon, sekä kokonaan toinen kerros osan talosta päälle. Haasteita projektissa oli jonkin verran ja suunnitelmiakin jouduttiin muuttamaan pariin otteeseen. Saimme opastaa myös suunnittelijaa käytännöllisempiin ratkaisuihin. Esimerkiksi suunnitelmissa ollut suuri kertopuupalkki päästiin suosittelumme ansiosta vaihtamaan metallipalkkiin. Tällä ratkaisulla säästimme saimme asiakkaalle lisää tilaa ja rakenteelle vähemmän painoa.

Samaan kohteeseen teimme myös terassit ja aidat, sekä asensimme näyttävän ja perinteisen kalanruotoparketin. Kalanruotoparketti on aina melko haasteellista asentaa ja yleensä sitä suositellaankin jätettävän ammattilaisten tehtäväksi. Toki sen pystyy kyllä itsekin asentamaan mutta kannattaa varata paljon aikaa 🙂